Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre sång


en badbassäng
en blomsteräng
ett litet bläng
en känslosträng

ett skönt klimat
ett skymningsprat
en tugga mat
ett resultat

ett sagoland
en fot i sand
en smeksam hand
en kropp i brand

en kind så fin
en massa vin
ett fyllesvin
en kort stubin

en tänkt extas
ett kastat glas
en ful grimas
en dröm i kras

en solnedgång
en tom schäslong
en bättre sång
en annan gång




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-01 17:16



Bookmark and Share


  Rosmarin
Du rimmar lätt och med god rytm! Och det är inte det lättaste...
2019-07-08

    ej medlem längre
Härligt flyt i rimmen! Skön läsning!
2019-07-03

    ej medlem längre
Orden hittar varandra, liksom dina meningar - och det är ju det som är meningen! Riktigt välformulerat.
2019-07-02

  BenGust VIP
Strukturen är genomtänkt och funkar
som idé utan att texten fördenskull
känns alltför uttänkt och tappar sin charm. En stramt genomförd dikt.

2019-07-01

    ej medlem längre
Kvällsmacka och att läsa fina dikter av dej! Det börjar bli rutin numera!
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP