Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla kram <3


tack klokuggla <3

 

för att du ser mig som jag är
håller dina brev så nära
Du räcker mig handen
så våra hjärtan på nytt
finner vägen hem
genom daggfall och vind

Svalkande känner jag juliregnet dala
över min själ
Vi står där upplysta av sol

i gryningens vatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-01 18:45



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vilken ömsinthet! Mjukt och vackert
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP