Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vibration

Jag vill inte ha dig när stjärnorna faller,
inte heller när änglarna kläs i glitter,

jag vill inte ha dig då,
jag vill ha dig,
hela tiden.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-01 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enkel! Vacker! Tycker jättemycket om din dikt!
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann