Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en humla skulle sitta fint här :)


ser du

 

hur solen har slagit upp ett tält

i en skogsbacke

där går sommaren omkring barfota

tänder små blommor överallt

och när det inte längre är så kallt

kommer den första lilla hummelbummel

som har så brått att landa

 

yrvaken tumlar han runt

framför partytältet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-01 20:23



Bookmark and Share


  Roger VIP
Fint beskrivet!
Det är lika fantastiskt varje år!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP