Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon talade som Yoda

Det började med orden
hon hörde sig själv
prata som Yoda.
Som sirap flöt tanken
hon var väl lite trött
fick en förmoda.
Sen kom nätter evigt långa
en kropp i protest.
Hon behövde nog semester
lite sommar
lite fest.
Sen kom rädslan för att möta
för att höras
för att ses.
Det blir nog bättre framåt hösten
om bara tiden ges.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-01 22:04



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Upp ger jag!
Sa SFI-läraren
till Yoda
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP