Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhörningar i glaskupa

När själen sönderstressad av tårar som aldrig rann.
I lagun av hyperventilerande andetag.
Spegelbilden av sorgens leende.
Älskade enhörningar i glaskupa.
Diktsamling brevduva i näbben bär.
Din konst, min passion.
Chokladlikör längs marmor torso.
Vingar av krackelerat glas.
Flamberad kärlek.
Doften av svek, dröjer sig kvar.
Pärlugglan och berguven i perfekt harmoni med skymningen.
Ömma viskningar ett eko av surikater.
Midnattens giraffer över horisonten beskådar.
Du kysser mig innan jag kysser dig.
Du vann. Jag förlorade.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-01 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP