Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens resa

När jag flög ur fågelboet.
Vingklippt.
Naken utan dig.
Sammetslen var din röst av pärlemor.
Jag minns dig innan nuet var då.
Påminn mig om själens resa genom glittrande
lemurers godnattsaga.
Vi söker tröst hos varandra fastän vi sårade av
livets rosentagg mot vår hud rispar.
Som porslinsdockans drömmar fångade på svart/vitt fotografi.
Vi älska havet och havet älskar oss.
Ett avsked som var igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-01 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP