Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös

Berätta, sa hon.
Han hade inte orden.
Ögonen sa allt





Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-01 23:15



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Din haiku sätter igång min fantasi.
Tack!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP