Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gladiolus

Jag saknar palmernas exotiska skönhet.
Skönhet och tystnaden.
Tystnaden smeker huden med sina välmanikyrerade naglar. Naglar med dekorerade strass stenar.
Strass stenar i nattens stjärnor.
Stjärnor lyser upp himlens änglar.
Änglar torkar mina tårar.
Tårar av de klaraste diamanter.
Diamanter utspridda över lakan av siden.
Siden rosor pryder bröllopsklänning.
Bröllopsklänning så gräddvit.
Gräddvit lögn.
Lögn vid sanningens bro.
Bro över supernova.
Supernova och gladiolus.
Gladiolus på äng där jag hittar mitt sanna jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP