Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tatuerat faktum

 

Kvinnans hjärta berättar 

ord för en vässad penna

De vaknar och viskar i den

ljumma sommarkvällen 

 

Ömsom upprörda ömsom 

milda vänder de sig inåt

Hon stillar sig och möter 

kvällens skådespel från 

en solvarm sten. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-02 06:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Gripande och vackert skaldat !
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP