Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gris I Säck Fris I Gäck

 

Moderna tider
normer vrider
slimmat sexliv
glömt Amorpil

att kärlek rata
grejas via data
klicket på mus
med dejt diffus

avtala om möte
blixtvisit i sköte
knulla prio etta
på fb lajka fetta




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-24 11:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
lajka fetta"
måste dra på smilebanden
lägger i etta
och drar till stranden
där finns det
2019-07-24

  Öknens Ros VIP
Med data kan man rata
De som ej duger
Här kan också flata
Få nån som suger





2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP