Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd av ett regn

Andas in

Naturens
törst

Lik din egen
efter svalka

Berörd av
ett regn









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-02 10:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Av regn
rörs vi till tårar
utan regn
rörs vi till tårar...
Det regn fårar
oss ALLA fårar...
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP