Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer & mer ökar instängdhetens murar

Mer & mer ökar instängdhetens murar
angrepp på friheten är idag vardagsmat
media hjälper så glatt till att förminska..
den politiskt korrekta världen tål inte olika
så fort någon har avvikande åsikter &
ställer sig på tvären & vägrar tycka tänka
klappa den medhårs eller snällt & fogligt
ställa sig in sig på led & följa deras agenda
då får man verkligen se upp för alla pajer
som kastas hej vilt & alla förolämpningar
de kan vara extremt fula & mycket hatiska
trakasserier har blivit vanligare mot olika
de förföljs på internet de blir ofta avstängda
särskilt om sanningen kommer fram i ljus
det är tabu att vara "ärlig sann & rakryggad"
man ska spela med i den stora lögn teatern
bära en roll som utstrålar falskhetens mask
låta andra leda i osynliga trådar över huvuden
man ska vara en nickedocka & hålla med..
annars är man rasist & andra påhittade ord
munkavlar sätts på obekväma & folk blir
hotade utsatta för repressalier om de inte lyder
summa summarum är att diktatur är mer
välkommen till Sverige än någonsin
friheten bespottas extremt mycket
den som står upp för den & sanningen
är absolut inte omtyckt av staten






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-07 09:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter
2019-07-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Råd tas bara emot
som kommer uppifrån
aldrig duger något
nerifrån från en
gräsrot, ett så´nt
ses som ett hot
ja om man inte
bakom ridån
har fått in
en fot...

2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP