Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frozen moments

Frozen moments skuggar min tillvaro

och gör den kallare än den borde vara

Det blir en tendens

att ofta lyfta upp dessa frysta varor ur frysen

och titta på dem




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP