Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensibiliteten

Sensibiliteten

Den vidsträckta
tankens räckvidd

I galopp
över trädlös slätt

I riktning mot
tystnadens brunn

Fylld av grubbel

Över en alltför
hårdför verklighet








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-02 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är jag som avgör om jag tar i för mycket eller för litet. Oftast är det för litet.
2019-07-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att ta i mer än
vad som behövs
det gör att med
samvaron sker att
den bedövas sövs ner...
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP