Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Vid stigen från havet
står vacklande träd
med blottlagda rötter
där finns också döda träd
och oförvanskad är bilden




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-02 17:14



Bookmark and Share


  Silverstripe
Naturen ger så ofta äkta bilder och kraftfulla metaforer. En fin text!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP