Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

 

Älskling du är min nya adress
Men hjärtat vad gör vi
Jag blir ju så fort less

Det är mitt plågsamma ok
Mitt hjärta har ingen ordning
Beter sig som ett tok

Älskling du frågar
Men värjer dig för svar
Jag vet
Det är skillnad på amorbågar
Och armbågar
Det vassa, krassa
Som bråkar med rundat och mjukt
Om du bara visste hur det plågar
Att jag flyttat som nomad
Rädd för rörelse
Som stagnerat på rad

Älskling du för i varje dans
Jag vet att du är en man som kan
Men ge mig en chans

För nu snubblar jag mest
Men fortfarande i din famn
Vill inte ha en sur nota och kort efterfest
Vi är båda mer värda
Än att lämnas som överbliven skafferirest

Så älskling bränn inte allt på en åktur
Det här tivolit tar oss runt
Men inte vidare i ur och skur




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-02 18:03



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

One Night Stand?
Eller oförlöst längtan efter evig kärlek?
Som vanligt mycket fint gestaltat av dig.

2019-07-05

  Respons VIP
Fyndigt och träffsäkert!
2019-07-03

  Kungskobran VIP
En flyktig romans
utan trams
och svek
är en underbar lek
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP