Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt

Dinosaurie dina känslors akvarium.
Bland rockor och löjtnadshjärtan din själ i vinden susar.
Kramen du gav jag sparar som en sällsynt blomma i mitt växthus som återkommer år efter år.
Våra minnen samlade i nyponrosens knopp.
Leoparden och tigern som ballerinor i nattens månsken.
Nyfikna rådjur dröjer sig kvar vid porlande vattenfall.
Tillsammans vi njuter av ensamheten.
Lotusblommor i brudbukett.
De vargar inom mig som ännu inte blommat ut, fjärilen och tystnaden.
Många var dagar av sorg, många var nätter av längtan.
Tropisk passion du regnbåge över mina drömmars sandslott.
Din fantasi kittlar mina sinnen. Som svart marmor åskan i din oas av skygghet.
Din blick av pilgiftsgrodor.
Jag kysser dina demoner godnatt.
Samtidigt jag hör lergöken i en värld som inte är vår.
Vi blundar och ser på medan evigheten gör sig påmind.
Sakta, sakta drömmen tynar bort.
Kvar blir ditt skratt bevarat i snökula.
Där snödroppar älska, så också jag.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP