Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gästen

Han var väntad
men ändå inte bjuden
Knackade inte på
utan klev bara rätt in.

Med sin slitna kappsäck
packad med sorg

kom döden på besök.




Fri vers av Himmelsmekanik
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-02 19:10



Bookmark and Share


  Rodin
Underbar dikt
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Himmelsmekanik
Himmelsmekanik