Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter det svåra år i smärta och lidande innan operation då jag var inlagd i väntan på att bli infektionsfri och därefter så svåra abstinenssmärtor efter morfinet ser jag fram emot denna resa enormt. Min sons hus.


Min USA resa


I juli bär det iväg

till min sons familj

i Arkansas USA


På nytt får jag längta

till detta land jag fått

förmånen att besöka

så många gånger


också hela familjen

redan på 1980 talet

som var första gången


Mest av allt längtar jag efter son,

sonhustru och barnbarnen med hundar


I drömmen kramar jag dem alla så hårt, hårt


Väskorna är framtagna och minneslappar


Jag får inte glömma Kalles Kaviar som

tagit slut för dem och de har tre timmar

till Ikea för påfyllning skriver min son


Må tiden nu flyga iväg till avresedagen!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-02 19:36



Bookmark and Share


  Feminaz
Hoppas du trivs gott på din resa!
2019-07-17

    carinamnm
Önskar dig en välsignad resa!
2019-07-05

  Niliboy
Lycka till Bibbi å köp en tub Svennes kaviar också, den är billigare å mildare!
Glada hälsningar!
Birger
2019-07-03

  Eva Helene VIP
Varmt lycka till, önskar det allra bästa för dig och dina nära och kära!
2019-07-03

  Ninananonia VIP
Härligt att du mår bra och får resa snart Kram

2019-07-02

  mare VIP
Äntligen
vad underbart
vilken glädje
grattis!
2019-07-02

  Rise Little One
Ha en trevlig resa vännen!
2019-07-02

  Klara Ord VIP
Önskar dig en fin resa!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP