Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta sidenhandskar

Bevarade kärleksbrev.
Mina minnen lemurer strösslar sönder.
I barer jag beställde alkoholfria paraply drinkar. Så berusad jag var.
Som puma i natten. Flirtande, ständigt flirtande.
Tryckaren till den sista låten. Dansgolv där taket öppnar sig.
Konsten kysser poesin.
Koalor och hibiskus.
Mitt hjärta för evigt förlorat i drömmar av glas.
Önskar mig själv tillbaka.
När jag var den jag var. Innan jag blev den jag blev.
Platåskor nu i källaren samlar damm.
Svarta sidenhandskar, balklänning och tiara likaså.
Jag blundar och för en stund svävandes bland vita liljor,
på en resa genom decennier av mig själv.
Jag öppnar ögonen och tukaner av tid passerat.
Så även jag. Så även du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP