Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatisk erektion

 

Du raderar mitt hjärta

med din hatiska erektion.

Vilseleder mina tomma lungor,

som aldrig har luftats,

medan du hånskrattar åt min stumhet.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-02 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lika motsägelsefullt som vanligt. Det som borde vara kärleksfullt (erektion) är hatiskt. Hjärtat raderas, lungorna töms och hånskrattet tar vid. Men skrattar bäst som skrattar sist, sa erektionen och gav hånskrattet en rak höger!
2019-07-02

    Roger Runkar Ragnar
Den mordiske mastrubisten bara tackar bockar och ler.
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP