Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min värld av känslor

mina känslor
vissa som outspädd saft
så koncentrerad
söta och goda smaker men alldeles för mycket
på en och samma gång

vissa så trögt flytande
som bunkerolja
ger kraft, men miljöförstör
när den läcker

vissa som värme
som kan få en helt luftballong att stiga
magin att flyga
men tillslut måste man landa
och det är så lätt att bränna sig






Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-02 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht