Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som ler.

Dina ögon var glada idag, de log.
Du såg mig, du tittade på mig, gav mig tid.
Jag blev varm och glad.
När vi sagt hej då så gick jag vidare med dina ögons leende på mina läppar.
Den känslan bär jag med mig som en mjuk varm vind mot min hud.




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-02 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad