Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp, vänta ett tag

När mållinjen är korsad och jag bromsar in den fart jag flugit i,
börjar jag fundera på vad detta rus gav.

Vad ger det att vinna när man inte kan gå?
Vad leder det till när man inte kan stå?

Dessa frågor ekar i mitt sinne,
jag har tagit upp dem förut.

Skriker "stopp, vänta ett tag".
Vad är det man gör när man är vilsen och rädd?

Man sätter sig ner och läker.
Man slickar sina sår.

Kanske att jag lyssnar på mina egna ord.
Jag verkar skita i dina.




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-02 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP