Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkel

Som barn väntar nästa dag
livet börjar snart
skrubbade knän känns lätt
det finns tid för snedsteg, tid för fel

Några dagar når nära fram
nästa sommar, nästa kyss

Hopp blir till vardag
och längtan till luftslott

Flåset i nacken kommer närmre
och jag springer snabbare
för att komma undan, komma ikapp
Cirkeln
för varje natt som världen inte började
och slutade finnas på samma gång






Fri vers av erme
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 22:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme