Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris från vindsförrådet.


Dubbelt könsbyte

En smått kvinnlig Georg i Georgien
gjorde könsbytesoperation men se´n
blev Georgina ej nöjd
kände alls ingen fröjd
och bytte tillbaks till Georg igen!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-02 22:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur att ändra gick,
men fick Georg
igen sin ----
i rätt skick
eller blev han
utan i nuvarande
skick...
2019-07-06

    Dan Myrbeck
Haha - bra -
skulle vilja se
den orgien...!
2019-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Du är Limerickens mästare!
2019-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Det i handling sanning viss ligger, även om mänskan hos läkaren sin tigger, i åratal som bönar och ber, för att andra blir just fler, trots känning av tankens olust i lustens sensation, ånger stundom intas vid sådan operation...
2019-07-03

    Lena Staaf VIP
Härlig ordkonst!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick