Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käre Gud

Man blir rädd,
jag blir rädd,
För alla de som betecknar sig som män
Och som slår

Mig kan de inte slå
Inte alls
Jag är hemma i mig själv

Men alla de andra kvinnorna
som långsamt låter sig bli
en annan
blir slagna intill döden

Gud låt dem få styrka, förstånd och kraft
att ta sina liv tillbaka.




Fri vers av Betzy
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-03 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy