Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte veta

Du vet hur det är... man ser nån som man blir nyfiken på. Vill veta mer om. Sen märker man att man har massor gemensamt med personen.

När jag såg dig blev jag nyfiken för att... ja, jag erkänner - jag tyckte du var söt... men märkte också, vi är så lika...

SEN TRÄFFADE JAG DIG OCH DÅ BA...OOOMMMMMGBGGGGG!!!!!

Jag skrev ett mail till dig innan, såg du det?

Vi är lika dana, vi två.
Lika dana.
Så jävla LIKA DANA!!!

För jag står inte ut med killar som måste vara som plåster på tjejen hela tiden.
Du verkar inte va sån???

Ja. det verkade som att du gillade mig???
Sen vände du...???

Vi är likadana – men det vet du inte om....
Du finns med i allt jag gör. Jag undrar jämt va du skulle tycka eller göra – men det vet du inte om...
Jag är en jäkel på buef bourgogne, men det vet du inte om...
Vi förstår varann – men det vet du inte om....
Vi har samma behov av att vara själva. Vi skulle kunna leva ihop tror jag. Men det vet du inte om...

Imorgon åker du iväg igen och jag kommer gråta en skvätt – men det vet du inte om...
Jag kan också sjunga – men det vet du inte om.
Och jag skriver låtar – men dem har du inte hört...
Jag har massa skit inom mig, ja det skrev jag ju i mailet som du inte har läst...?
DU OCH JAG ÄR LIKA DANA!!!

Är du rädd för kärleken? Var inte det.
Vackra. Jag kan inte glömma. Jag kan bara inte det... inte få dig ur mitt jävla huvud och hjärta...

Förra sommaren var den vidrigaste i mitt liv. Ska denna bli lika vidrig bara för att jag inte kan tömma, glömma och go vidare...

Faan också... Om du bara ville ge mig en chans...Är du rädd att jag ska tröttma för att du jobbar mycket och att jag ska sitta hemma bara och vänta på dig? Nej, då känner du inte mig! Jag har mitt roliga också. Men jag vill dela allt med nån som fattar grejen.

Nån som Du vackra.





Prosa av Linda Åkesson
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-03 01:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
så svårt att hitta fram till varann. Även om man är lika. Tragiskt och besvärligt.
2019-07-07

  Kensy65 VIP
Du förmedlar verkligen en otroligt stor frustration över något som kunde bli så fantastiskt fint inte verkar kunna bli verklighet, jag känner tydligt igen känslan och du gjorde vad du kunde.
Jag tror det väntar något ännu bättre bakom nästa hörn, ge bara inte upp!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson