Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blommor i skyn ovan Camp Utchea


Sotheyas fallskärm


Gläntan är kantad av blod
äntrad genom björkportaler tre
hon stalkar mig när jag var tre
i dagen som förlåterstod
på gång för att glömma och be
brigga don för andra ord
himmel som hand, måne för jord
tills minnet inte mäktar se




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 526 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2019-07-03 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant! Mycket intressant!
2019-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd