Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Barbies brustna drömmar



Lagböcker väger inte längre tungt,
i ett förlorat land.

Knivar och nålspetsar,
kammar hår,
skrämmande verkligt,
i fantasin.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-03 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann