Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotvattnare




När marken är torr och sprucken

och livets blomma slokar

använder jag kärlekens och omtankens rotvattnare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-07-03 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med ljus och värme får livets blomma liv igen. Vackert tänkt!
2019-07-07

    ej medlem längre
Det gör du så rätt..fint!
2019-07-06

    Dan Myrbeck
Klokt! Fin symbolik!
2019-07-05

  DominiQueen
Gudomligt vackert <3
Varm sommarkram min fina vän ... :-)
2019-07-05

  Gunnel Eriksson VIP
Bra liknelse, klok åtgärd.
2019-07-05

    Peter Söderqvist
Fin medicin för livets slokande blomma.
2019-07-04

  Olof Lagerhorn VIP
En originell och insiktsfull bild
om kärlekens och omtankens
kraft.
2019-07-04

  MALVAA VIP
dina fina ord passar bra för kärleksverk ;)
2019-07-04

  lila fjäderblomman VIP
dina goda ord - stänker skönt på mina rötter. Tack!
2019-07-03

  Niliboy
Ja, vi får inte glömma så länge att vara omtänksam!
2019-07-03

  Eva Helene VIP
Så klokt och vist, något att efterhärma, tack!
2019-07-03

  Maria Sundelin VIP
Ja når man inte roten där det övriga
Kramar
2019-07-03

  KattenKin VIP
Finurlig idé värd att ta efter.
2019-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
finns ingen bättre rotvattnare - och den går varken att köpa för pengar eller tas med våld!
2019-07-03

  Öknens Ros VIP
Det bästa för blommorna och de kommer trivas.
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP