Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD!

Ett ord kan sitta fast i halsen

vill säga längtar till frälsning

Ett ord vill ut ur halsen

vill säga "åh vad  glad jag är"

Stor skillnad mellan orden

Ett ord kan gräva ner en

ett ord kan pigga upp en

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-07-03 11:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP