Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din trädgård

Jag är din trädgård
Jag väntar på dig
Vill känna tyngden av din kropp
kittla din panna med glesa grässtrån
höra dina tysta snusningar
när solen värmer
Lägg den bok du läser mot mig
så att jag kan följa dina tankar
Ta emot mig
Jag är din säng
Din blomsteräng
Jag är din trädgård
Jag väntar på dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-03 12:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar kärleksdikt
2019-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2019-07-03

    Lena Staaf VIP
Vacker och berörande text.
2019-07-03

  KattenKin VIP
Så himla fint formulerad längtan!
Extra imponerande att det skrivits av en man.
Jag hoppas diktarjagets dröm går i uppfyllelse!
2019-07-03

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint och
- poetiskt
och skönt!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP