Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hur svarta hål uppstår

när himlakroppar kolliderar
eller när en neutronstjärna
tar sitt sista andetag och imploderar

en värld som kollapsar under sin egen tyngdkraft
och blir till en liten svart fläck

och där bakom en stjärnbeströdd kulis
sitter en jätte och snaskar
han pressar sugröret mellan sina läppar
och absorberar universum bit för bit

det är ett evigt sörplande i hans jättemun
ett evigt klunkande i hans jättesvalg
miljarder galaxer som bryts ner
i hans jättelika
matspjälkningsorgan

.





Fri vers av Lili B VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-03 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP