Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand 3

Om du vill smycka mig
Strö mig sand i håret
Berika mig med allt

Jag glittrar där i solen

Låt mig bli en del
av marken
och i havets salt




Fri vers av nu 1.0
Läst 189 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-03 14:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jättefint....
2019-07-04

  Roger VIP
Av de tre sanddikterna var det den här som fångade mig mest. Du har ett vigt språk som fyller dina ord med bilder. Bra!
2019-07-04

    ej medlem längre
Sand i håret, vad fint!
2019-07-03

    Lena Staaf VIP
Vacker bild!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0