Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Marita Ohlqvist "Rotvattnare"


Kelen

Jag tänker på ordet rotvattnare
associerar till rotchackrat

att känna trygghet
och mening

och kunna ge det
till den älskade

ge kärlek
och omtanke

komma nära
låta sig näras

omfamna
omfamnas

våtvarma
kåta andetag

slockna
och vänta
och brinna igen

och slockna
vänta
brinna

och slockna igen
fint

och med djupa andetag
hos varandra
njuta lugnets behag.




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-03 14:55



Bookmark and Share


  Rise Little One
En vacker dröm för oss alla...
2019-07-05

  Blått Norrsken VIP
Så fint och jordnära i sensuella andetag och varandet i livet .
2019-07-04

  Kungskobran VIP
Så härligt
2019-07-03

  Respons VIP
Vackert och kärleksfullt!
2019-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
Tvåsamhet att njuta av och glädjas åt.
2019-07-03

  lila fjäderblomman VIP
en gåva att få dela allt detta som du så härligt/skönt beskriver,med sin älskade!
2019-07-03

  KattenKin VIP
Njutbar läsning och avundsvärd verklighet. :)
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP