Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelser

Ouppnåeliga
och frestande röda
lyser trädets körsbär
ovanför mig
Uppdukade
på fåglarnas festbord
Men inte för mig





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-03 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frestelser i trädgården
2019-07-08

  Jan Widströmer VIP
Man undrar vad det är för bär du vill ha men inte får eller når. Körsbär kan väl plockas av den som vill ...Kanske för högt upp? Eller...?
2019-07-05

    Lena Staaf VIP
Grattis till fåglarna och till dig för en klurig dikt!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP