Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måste man förklara...att detta är fiktion. Men skulle kunna vara.


fight

I dig är jag tom

för dig upp på tigandets mur

mina röda öron värker

av alla smärtande ord

lagar och pussar pannan

som fräser av gullregn på grill

serveras på silverfat

luktar bränt

lovar, lovar och ljuger illa

i morgon börjar vi om igen

och igen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-04 11:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va ju någon som sa att livet är en strid...men man får inte ge sig...tänkvärd dikt...
2019-08-17

  Annie b'larsson VIP
Gillar att din dikt kräver lite av mig. Måste läsa fler gånger, men tycker mig ana vad det handlar om. Stannar upp lite extra vid de sista tre raderna.


2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP