Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormgrop

Innerligt omslingrade
i vår ormgrop
kyssar som vattenstämplar på min hud
älskar hatar dig
räds din kluvna tunga
greppen boaormskväver
sliter mig slutligen loss
kvar ligger ett ömsat ormskinn




Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-03 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och sensuell!
2019-07-08

  Elaine.S VIP
Att lämna det totala helt totalt. Varje rad bär på ett tydligt budskap. För mig känns raden med vattenstämplar lite lång men den är samtidigt talande.
Man förstår det intensivt förgörande och
det går inte att ta miste på styrkan i frigörandet. Eventuellt är ordet ”boaormskväver”övertydligt men å andra sidan är det kanske vad som krävs. Det finns helt klart en röd linje..och som sagt, ett tydligt budskap
2019-07-04

    ej medlem längre
Svettigt! Elektrisk! Och lite olik det du brukar skriva! Mera, vet ja!
2019-07-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
finurligt kreativt skapat i fulländad ömsad formation, naket och närt.
2019-07-03

    ej medlem längre
Snillrika liknelser
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP