Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din brädgård

 

Skjuta in och skjuta ut
avlånga fyrkantiga bräder
i utkanten av städer
där männen beträder
jungfrulig mark
vars disposition
är uppbyggd på penetration
en brädgård tiger och lider
drömmer om andra tider
då det raka och stela
fick dela stammens lider
i mjuk förening
ett livgivande system
för fotosyntes
och syreproduktion
där gröna blad
och mjuka mossor
gav njutning
och kärt besvär
till livet
som vi levde här




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-03 16:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En del var prima virke de lade jag för mig
Povel Ramel som virkes sorterare
2019-07-03

  danne //
Mycket i omlopp en process av något som vill fram ?
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP