Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strömmar stilla

 

krusning på Ljusnan
solöga ser ur molngård
fiskringars ytflyt

 
 
 
 



Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-03 16:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det ständigt rörliga vattnet skapar tankar.
2019-07-03

    ej medlem längre
Väcker lust att fiska eller bara sitta invid ett vatten och kuckelura :)
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg