Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig inte om

 

Du ska inte tveka
Bara gå utan att se dig om
Inte snegla på dem
Låt hjärtat leka
Det förtrampade ligger inte för dig att vandra
Du ska jonglera med ljungeld
Djupt in i djungeln
Långt ifrån de andra
Om du sen möter nån du känner igen
Så är det nog att du räcker över ditt nu
Den finaste gåvan finns kvar




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-03 19:34



Bookmark and Share


  Respons VIP
Genial allitteration och rim i strofen ”Du skall jonglera med ljungeld Djupt in i djungeln”
2019-07-04

    Sefarge VIP
Gnistrande
Diamant poem!
;)

2019-07-03

  Kungskobran VIP
Att ge något av dig själv är den bästa gåvan du kan ge
2019-07-03

  danne //
Det är ett svårt läge om man är förväntansfull , då är det lätt hänt å bara kik lit över axeln ...
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP