Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


spökbalett

 

skyltexemplaret lever numera i sin egen värld, mitt emellan andra där årstiderna inte spelar någon roll....briljansen har flagat, det hände något mellan husen och parken då ansiktet vaknade rödgråtet. det blev påminnelsen om saknaden,  drömmer ännu om hissen som stannade mellan våningarna försöker alltid väcka mig ur min tro om att allt kommer att ordna sig. hur många blåögda har sålt sin själ för en kopp aska ? har en stund i solen kompenserat för stenarna i kudden ?  

minnesbanken gnolar vänner från förr till oss båda var AB, ett sms fångades av Avatarer och påbudet utfärdades Grimmen inbjudan till dans och alla som ville ha ett vänsterprassel  satt på parkett Aborre assigiare minsann blurp !

den första lyktstolpen där hunden lyfte benet och trafiken rattade runt i rondellen anhalten på dansen runt Guldkalven! bekräftat Maryjann medhjälpare  redan 2016-04 läser kommentarer  "har du tagit dina antidepressiva"  ..och då varken AB eller G gick hem eller isdrottning var det dags för nästa etapp 15/9 2016  första ogräset dör dyker nytt upp i samma fåra, först när tisteln höjer rösten det är då man vet vad som finns bakom masken

fegisar som borde skinnflås där bak allt för sin förljugenhets sak ! där den blåögda åkte till barndomens by, löftet hämta klokugglan naiv trodde de var gröna som gräs, berättade om resan …...under ytan rörde sig sumpgas och barracudor .. brevlådan "reklam...nä tror inte det "

så mycket för inget och ändå slagit bivack utanför min dörr..? börjat undra om alla inblandade röker en gås eller går på hasch något skit måste förstöra synapserna, som alla borde ha bakom pannbenet !

även om jag är blåögd, men när vi lärt oss går vi en omväg. det var något jag lärde redan som barn när jag var 9 år räddade jag min mor från att bli dödad av min egen far! dammsugarstången blev vapnet, bröt raseriet som gjorde honom blind ständiga uppträden, viljan att kuva min mor, skrämseltaktik ..den som från barnsben varit ett stöd för sina bröder... en sån kvinna går inte att kuva. (dessutom hade hon för att få arbete flyttat från Norrland till Stockholm. men var tvungen fly genom fönstret med sin väska, för mannen i huset ville krypa ned i sängen hos barnflickan. ) skräcken var barnets följeslagare! Mor flydde och räddade mig, jag hade gått under fått köldskador! glömmer aldrig, glömde aldrig! Betalade tillbaka varenda droppe med ränta!

hur kan någon endaste behandla människor som skräp! det finaste minnet - när far lyfte upp mig på sin axel var 7 /8 år med svårt stukad vrist och det bar iväg till sjukan. åkte omkull i backen med skidorna fick hjälp hem, satt på sparken kompisen. den branta backen tog själv på ett ben i kanske 50 knutar. sista biten kröp jag. sen åkte jag på axeln. den gången var jag stolt. som litet barn utlämnad, men aldrig mera sorg kände jag, när jag fann bröllopsfotot efter hans död. han var bortklippt

Barndomen kan göra oss svaga eller starka lärde mig tidigt att gamla gubbar var fula, de nöp gärna småtjejer i rumpan! Vem har gett dem carte blance avskrädeshögarna ? som ensam mor med en dotter, var vi båda utsatta gick omvägar för de skitna fingrarna ! hatade dem alla liksom spindelben den otäckingen som går över lik.. Min mor blev sviken av sin yngste bror, glömmer aldrig resan till Stockholm och mannen som låg i trappan nästan avklädd. Morbror var den sistfödde omhuldad och bortskämd. Det slutade illa. Han dog på ett ungkarlshotell ensam i sin säng. Långa telefonsamtal, terror hade föregåtts, vi hade stort tålamod mor och jag. Men den gången han hotade mor, sa jag honom ett sanningens ord. Sedan tystnade telefonen. Han skulle låna pengar, öppna en butik. Det slutade med att vi flydde längs gatorna, jag höll i läckande påse med mina akvariefiskar. var jag 10 år människor som inte respekterar andra, inte drar sig för vilka lögner som helst, utomjordingar kan man tänka !

med facit i hand de mänskliga värdena lika dåliga då som nu, moral och empati en skugga blott!

då förstod jag dig inte vad du skrev om sprängningen.. efter år av manipulation när du var sjuk allt började med grimmen som stängde dörren för mig du inte skulle se, visst är giftödlortrevligare. ångesten drev runt på gatorna vad händer över nätet  män klär ut sig till honor, är det inte så man kan gråta att i sjukdom någon gör, men inte annars

 
Fri vers (Modernistisk dikt) av the wildcat VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2019-07-03 19:58Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP