Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orienteringssamtal



varsågod visar in
lång
smal
med
ett litet småleende
som nådde ögonens ögonblicksglimt

med
eget rum
med inbyggd egen yrkesroll
med utbildning regler lagar
med lön
för både mödan och ickemödan

vill väääl
väll

får man väl ändå hoppas
men verkar ändå vara nedsövd eller bedövad nog på något vis
eftersom den mest okänsliga och närgångna plågfrågan ställdes
utan några som helst tillåtelsefaktorer eller tillitsvariabler





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 22:54



Bookmark and Share


  danne //
Tänk om allt flöt ut - smältes samman till något helt ..det blir allt för instängt - som att stå och svaja över ett stup , invänta vindpusten som knuffar ut en över kanten... en tanke som släppte efter man läst dina ord å tankar...
hur jag tolkar din text...
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP