Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framme



boa in sig
här

i den här kroppen
bor mitt eget liv

det är min livsgnista
som ligger i potten





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-03 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inom känslan
2019-07-19

    Lena Staaf VIP
Ömtåligt...varsamt...
2019-07-06

  danne //
dystert sus i denna
å ett surt ställe att förvara sin låga i..
Lätt att släcka ...
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP