Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tiden hade redan gått


Ingen återvändo


Jag sökte mig tillbaka
till min barndoms platser

för att återuppleva dem

och trodde i min enfald
att allt skulle vara sig likt

Till min besvikelse
och stora sorg

upptäckte jag
att så inte alls var fallet

Tiden då
hade tackat för sig

vandrat vidare
och gett plats för nya tider

Närmast hjärtat
bär jag allt

men det finns ingen återvändo
till tiden som varit

den är redan färdiglevd






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP