Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"hällre ser jag mig själv mätt än mitt folk leva värdigt..."


En värdig död



skägget dröp av grädde från gröten i tallriken
strax under, han doppade det hela tiden, Nu
med ord på tungan kvävda av en skedfull just


Ögonen svartnade hastigt, grädden rann



all auktoritet försvann med det där vansinniga
stirret rakt mellan alla fokuspunkter i rummet

värdigheten dukade under med en torr fis rakt
ner i stolen där blodet sakta tävlade längs benen
mot springorna i golvet med trögt flytande urin







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-04 00:09



Bookmark and Share


  danne //
En travesti där alla vandrar runt som odöda varelser .... något hoppfullt i det att inte bry sig vad som väntas i nästa kurva bakom krönet...
2019-07-04

  lodjuret/seglare VIP
Texten får tankarna att snurra, men för grädden att mänskligt vilja som hurra, kanske är döden mindre hemskt om någon den beskrev, grädden gjorde moset sin resa värdig som färdigt skrivaren sitt brev, rader som får mig att vilja spy upp gårdagen revy till magens ljud av kurra...
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP