Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ KLIPPAN

 


Där uppe så nära
ditt nu
nära molnen
högst uppe på klippan
i solnedgången står du
ser sjöfåglarna dra ut till havs
silverstrimman i lufthavet
månen som landat
innan natten tänder sin lykta över havet
Nedanför öppnar havet sin klyfta
mörkt speglande himlen på jorden
O, att jag hade vingar
så jag kunde flyga
ända till dig
och landa på klippan
bland molnen
som sprider silverdroppar
över jorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-04 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP