Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


ljuset bänds igen

 

Att räta ut linjerna med det kluvna kända. Och jag tänker att samhörigheten jag söker är den tunnaste av silvertrådar. Aldrig bruten. Ständigt närvarande trots alla avstånd och svårigheter, lycka och bubblande skratt. Jag vill fnissa med dig, hålla din rygg när det blåser, ge dig mina lovikavantar i kylan, låta dina väldoftande oljiga händer smörja min rygg, smaka dig och låta dig fylla mig.

De räta linjerna sammanstrålar med silvertråden och jag tänker att kanske nu. Och så ljuset. Och så ljuset. 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-04 01:20



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
den här texten är SKÖN att läsa - och läsa en gång till och en till gång!

"Och så ljuset. Och så ljuset."
2019-07-04

    ej medlem längre
Ljuset känns så påtagligt i denna vackra, vildmilda text, en strimma som du fångar med varje ord, en själens melodi.
2019-07-04

  Respons VIP
Sinnligt och berörande!
2019-07-04

  Gunnar Hilén VIP
Vackert ! Om alla finge säga "vår tid är nu" !
2019-07-04

  Hopplös själ
Tur att det finns de som kan beskriva det ljuvliga i livet!
Ser på mina egna alster vilka oftast ser det ljuvliga i sorg och saknad!
Förvisso är jag väl en hopplös själ! ;)
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP